Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

Szállítási információk

 

  • A kiszállítás partner cégeinken keresztül történik annak megfelelően, hogy a vásárlás során melyik lehetőség került kiválasztásra.
  • Partnereink előre értesítik vásárlóinkat, hogy mikorra várható a csomagok érkezése.
  • Termékelírásainkban minden esetben feltüntetjük a kiszállítási időszakot. Vásárlóinkat e-mailben értesítjük, amikor elérkeztünk a szállítási időszak kezdetéhez. Kérjük, amennyiben ezzel kapcsolatban nem kapsz tőlünk értesítést, mindenképp keress minket e-mailben vagy telefonon!

Szállítási módok

 

Házhoz szállítás 

 

Amennyiben szeretnéd, hogy csomagod kényelmesen otthonodba érkezzenek, és a lehető legkényelmesebb legyen a csomagátvétel, ez lesz a Te opciód. A kiszállítás díja 2199 Ft, a csomagodat a Foxpost fogja házhoz szállítani.

 

Csomagautomata

 

Nincs szükséges felesleges izgalomra, ha úgy érzed nem megoldható, hogy csomagodat otthonra vagy a munkahelyedre rendeld. Kérheted a hozzád legközelebbi vagy egy hazafelé útba eső csomagpontra. A Foxpost országszerte 119 automatát üzemeltet és az egyetlen, amire ügyelned kell, hogy kiválasztás előtt ellenőrizd megfelel-e a választott csomagpont nyitvatartása: https://foxpost.hu/csomagautomatak. A csomagpontra szállítás ára 863 Ft.

 

Fizetési módok

 

Barion - Online bankkártyás fizetés

 

A Barion egy online szolgáltatás, amely segít a bánkártyás fizetések egyszerűsítésében és kezelésében. Segítségével könnyen fizethetsz webáruházunkban akár regisztráció nélkül is. Amennyiben nincs bankkártyád, használhatsz előre feltöltött Barion tárcát. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, ahol átutalással vagy készpénzes befizetéssel tudod feltölteni egyenleged, illetve előnye hogy a barátokkal is tudtok a rendszeren belül is pénzt küldeni egymásnak. Ha kíváncsiak vagytok további információra a rendszerük biztonságával és működésével kapcsolatban, az alábbi linken olvashattok róla: https://www.barion.com/hu/

 

Banki átutalás

 

Kedvezményezett bankja: Unicredit Bank

Kedvezményezett neve: Gazsó Kata e. v.

Kedvezményezett bankszámlaszáma: 10918001-00000111-96530008

 

Közlemény/megjegyzés rovatban kérjük, tüntesd fel a csomag számát és a megrendelő nevét.