Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.990 Ft

Pure Planet Box

6.990 Ft

Áprilisi Pure Planet Boxunkban olyan ellenőrzött minőségű, környezetbarát termékeket találhatsz majd, amelyek segítségével Te is egycsapásra a balkon kertészkedés nagyágyúja lehetsz. 

Azt már megszokhattad, hogy dobozaink célja a környezettudatosabb élet megteremtésének segítése, melynek egy különösen kedves része az otthoni növénytermesztés. Ehhez kínálunk most egy nagy doboznyi segítséget. 

Áprilisi boxunkban a korábbi dobozokhoz hasonlóan biztosan találni fogsz 100%-ban természetes anyagokból készült termékeket, melyek segítenek a tavaszi balkon kertészkedés megkönnyítésében, s persze számos olyan alapanyagot is, melyeknek köszönhetően azonnal beleszeretsz a kertészkedésbe és garantáltan örömödet leled majd a saját balkonkertedben. 

Elérhetőség: Nem rendelhető

Leírás és Paraméterek

Mit rejthet egy környezettudatos meglepetésdoboz a balkon kertészethez kapcsolódóan? A meglepetés örömét megőrizve annyit már elárulhatunk neked, hogy áprilisi Pure Planet Boxunkban biztosan mindent megtalálsz majd idei, vagy talán egész életed, első balkonkertjéhez. A dobozban többek között biztosan találni fogsz:

- a kertészkedéshez szükséges alapeszközöket,

- 100%-ban környezetbarát eszközöket ültetéshez,

- környezetbarát eszközöket növényeid ápolásáért, 

- és néhány finomságot, ami balkonkerted üde színfoltja lesz.

Az otthontermesztéssel nemcsak egy újabb szintre emeled ételeid minőségét, hanem ráadásul így nagy mértékben csökkentheted háztartásodban a csomagolóanyagokból származó műanyagtermelést is.

Dobozban rejlő termékek száma 6
Termékek összértéke 12.000 Ft+
Rendelési időszak 2022.04.09. 8:00 - 2022.04.18. 19:00 (vagy a készlet erejéig)
Szállítási időszak 2022.04.25. - 2022.05.02.