Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
10.990 Ft
Termék címkék: pureplanetbox

Június - Nyári túlélőcsomag

10.990 Ft

Júniusi Pure Planet Boxunkban olyan ellenőrzött minőségű, környezetbarát termékeket találhatsz majd, amelyek segítségével készíthetsz magadnak egy tuti nyári túlélőszettet. 

Azt már megszokhattad, hogy dobozaink célja a környezettudatosabb élet megteremtésének segítése. Ettől júniusban sem térünk el, ugyanis ez alkalommal a nyári feltöltődésedhez kínálunk egy nagy doboznyi segítséget függetlenül attól, hogy a nyári pihenés számodra egy vízparti, strandolós napot vagy egy kirándulós aktív kikapcsolódást jelent. 

Júniusi boxunkban a korábbi dobozokhoz hasonlóan biztosan találni fogsz olyan 100%-ban természetes anyagokból készült termékeket, melyek abban segítenek, hogy nyári kikapcsolódásod és feltöltődésed is minél inkább zero waste formában élvezhesd.

A doboz rendelési időszaka június 5. és 13. között tart.

Elérhetőség: Nem rendelhető

Leírás és Paraméterek

Mit rejthet egy környezettudatos meglepetésdoboz a nyári feltöltődés tematikájához kapcsolódóan? A meglepetés örömét megőrizve annyit már elárulhatunk neked, hogy júniusi Pure Planet Boxunkban biztosan találni fogsz:

- nyári szabadidős tevékenységek biztonságos élvezetéhez szükséges környezetbarát alapeszközöket,

- természetes összetevőjű termékeket, amelyek a tested védelmét segítik a nyári forróságban, 

- 100%-ban környezetbarát eszközöket, amik tested és lelked frissen tartásához szükségesek,

- tehát csupa olyan környezetet kímélő terméket, melyekkel felkészülésed a nyári szabadidős tevékenységeidre minél inkább zero waste-té válhat.

Nyári szabadidős tevékenységeid környezetbarát szokásainak kialakításával nemcsak egy újabb szintre emeled ezeknek a pihentető tevékenységeknek a minőségét, hanem ráadásul nagy mértékben csökkentheted a csomagolóanyagokból, eldobható, egyszerhasználatos termékekből származó műanyagtermelést is.

Dobozban rejlő termékek száma 4+
Termékek összértéke 16.000 Ft+
Rendelési időszak 2021.6.5. 8:00 - 2021.6.13. 19:00 (vagy a készlet erejéig)
Szállítási időszak 2021.6.25. - 2021.7.2.